piotrekpruszcz, ma goscio pisane. Poeta- nawijacz moglby gabloty w ASO sprzedawac.
czy warto l&k za 3000 full komplet czy obszyć?
Zwiń
X
-
Życie to nie bajka . Moje zycie to szybka jazda na bikachTagi: Brak
-
Witam. czy warto za 3000tys kupić całość tapicerki L&k
link
http://moto.allegro.pl/item191168315...l_k_skora.html
pzdr
-
-
koja86, dokładnie da sie wyrwać za 2000 - 2500 ...
Ja jednak sie boje jasnej skory
szukam ciemnej
OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
lukasztomera, wymagały fotele trochę nakładu fizycznego ale to tylko dlatego że czyściłem je sam ale jakby zawieś do wyspecjalizowanego zakładu mycia tapicerek to spoxTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
a ile by kosztowało obszycie foteli i boczków? bo przyznam że bardziej od L&k kusi mnie coś takiego...Załączone pliki
Komentarz
-
Z 2 -3 tyś.Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
-
cieq, jak meblowa to po co mu skora lepiej welurem obszyc :diabelski_usmiechTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
speedy, a gdzie można było ją dostać? i czy te skóry na zdjęciach to są seryjne skody czy manual u tapicera...?Załączone pliki
Komentarz
-
lukasztomera, na zdjeciach masz serię z RS'aWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
ja kiedyś pytałem bo u mnie przed liftem prawie cała deska jest zrobiona z tytanu twarda ............... chciałem fotele deske alkantarą ogółem całe wnętrze i za to mi krzykneli skóra zwykła 1999zł a za profi 3499zł
Komentarz
-
ja mam namiar gdzie byla cala skora czarno czerwona ale to bylo z seata leona z boczkami itd. jak cos to poszukam namiaru i CI dam
Komentarz
-
Komentarz
-
no widziałem...ale skoro mozna dostać poniżej 2000 to moze poczekam... narazie jest ok....ale skóra mnie kusi...
Komentarz
-
-
JAVA CAR DESIGN jest liderem rynku personalizacji i stylizacji wnętrz z ponad 20-letnim doświadczeniem.
Wstaw im fotki np tej czerwonej skory laczonej z czarna i zapytaj ile by chcieli za kpl..
Ja seryjnych foteli bym nie obszył..Dopiero po zmianie na jakies z dluzszym siedziskiem i lepszym podparciem bocznym bo tego mi brakuje..
Z RS-a sa fajne ale to biale mi sie nie podoba..Chyba ze wywalic i wstawic jakas ciemna alcantare
POzdrawiam--------------
Komentarz
-
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=198254058
Wczoraj jeszcze była dostępna. Kuźwa nie zdążyłem na heble z tej RS-ki, ktoś mnie ubiegł :evil:Był czarny Leon jest Superb 2.0 CFGB+
Komentarz
-
gość z tymi fotelami bujał się od kwietnia ...Zamieszczone przez jaro4444http://www.allegro.pl/show_item.php?item=198254058
Wczoraj jeszcze była dostępna. Kuźwa nie zdążyłem na heble z tej RS-ki, ktoś mnie ubiegł :evil:
a hebli nie było już wcześniejWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
wcisnę sie do tematu
a wymienial ktos moze same srodki foteli..tzn alcantare.. bo che to zrobic 8) jakie moga byc koszta..dwa przednie fotele i tylna kanapa 8)
były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
Komentarz